La Aeroportul International Chisinau au fost depistati, cu ajutorul termoscanerelor, doi pasageri cu temperatura inalta. Acestia au fost transportati la Spitalul de boli infectioase „Toma Ciorba”. Serviciul vamal a confirmat informatia pentru newsmaker.md.

Ultimul update: 25.02.2020, 11:44 Publicat:25.02.2020, 11:39

Potrivit serviciului vamal, ambii pasageri au ajuns in Moldova din Federatia Rusa. In timpul verificarilor, termoscanerele au inregistrat temperatura inalta a corpului, iar persoanele au fost duse imediat intr-o incapere special amenajata, apoi au fost dusi la spital pentru analize, scrie newsmaker.md.

Ieri, Guvernul a anuntat cod galben de alerta nationala de coronavirus. Ministrii s-au intalnit la sedinta Comisiei pentru Sanatate Publica, iar fiecare a propus un sir de masuri pentru a evita declansarea unei epidemii in tara noastra.

CITESTE SI: Guvernul anunta cod galben de alerta nationala de coronavirus. Ministrii s-au intalnit la sedinta Comisiei pentru Sanatate Publica, iar fiecare a propus un sir de masuri pentru a evita declansarea unei epidemii in tara noastra - VIDEO

CITESTE SI: Dupa ce au emis cod galben de alerta nationala privind coronavirusul, autoritatile de la noi vin cu recomandari - VIDEO