Esti in cautarea unui job? Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca anunta care sunt locurile de munca vacante bine platite.

Publicat:16.09.2020, 12:18

Astfel, cel mai platit loc de munca vacant declarat la Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca este pentru pozitia de director de productie la compania elvetiana Danube Oil Company SRL, care isi desfasoara activitatea in raionul Cahul, satul Giurgiulesti. Locul de munca este pentru o persoana cu experienta in domeniul exctractiei uleiului si care cunoaste limba engleza la nivel avansat.

Altele 2 locuri de munca bine platite sunt pentru pozitiile de programatori la Pentalog Chi SRL, pentru care se ofera un salariu maxim de 30 mii lei.

Clasamentul celor mai platite joburi este continuat cu functiile vacante de 2 masinisti la excavator, locurile vacante fiind disponibile in orasul Chisinau si se ofera 14-20 mii lei.

12-18 mii de lei se ofera pentru cel mai iscusit pietrar-zidar care doreste sa munceasca in Chisinau si are experienta de munca in lucrari de zidarie si caramida.

16 mii lei vor fi oferiti celor 2 conducatori auto (transport international) din Balti care vor corespunde conditiilor de angajare, inclusiv permis de conducere cat. D si experienta de lucru.

La mare cautare si in aceasta luna sunt inginerii, electromontorii, operatorii de telecomunicatii carora li se ofera un salariu de maxim 15 mii lei.

Salarii de 8-10 mii lei sunt declarate de mai multi angajatori pentru locurile de munca vacante: sudori, cusatori, contabili, conductori, bucatari, medici, etc.
 
Locurile de munca disponibile, pot fi accesate atit de femei, cit si de barbati. Doritorii sunt indemnati sa aplice CV-ul pentru ofertele corespunzatoare din lista accesind portalul www.angajat.md sau adresindu-se la subdiviziunile teritoriale pentru ocuparea fortei de munca.