Ex-directorul Internatului pentru copii nr. 3 din capitala, Igor Sandler, care a fost condamnat la 17 ani de puscarie pentru trafic de copii, a murit ieri din cauza coronavirusului. Informatia a fost confimata pentru protv.md de catre avocatul acestuia Roman Aronov.

Publicat:04.12.2020, 12:38

"Da, intr-adevar, clientul meu s-a stins ieri din viata din cauza coronavirusului. El a fost internat in sectia de reanimare de la Institutul de Medicina Urgenta din capitala, acum o saptamana. Insa, starea lui de sanatate s-a agravat si medicii nu l-au putut salva", ne-a comunicat Aronov.

Totodata, avocatul acestuia sustine ca din cauza faptului ca a stat in detentie, imunitatea lui Sandler a fost distrusa, fapt care a dus la infectarea brusca cu COVID -19. 

El avea 47 de ani si va fi inmormantat maine. 

In 2018, Igor Sandler a fost condamnat la 17 ani de puscarie pentru trafic de copii. Impreuna cu el, in acest dosar aparea si un om de afaceri care se presupune ca ar fi intretinut relatii sexuale cu unul dintre adolescentii din internat. Cei doi au fost retinuti in 2017.

Citeste si :  Directorul internatului pentru copii numarul 3 din capitala, acuzat de trafic de copii se declara nevinovat. Acesta a comparut in fata judecatorilor - VIDEO