Minora care a fost batuta de un grup de fete in sectorul Ciocana este internata in spital. In urma loviturilor primite ea a suferit mai multe traume cerebrale, informatia a fost confirmata pentru Pro TV de administratia spitalului.

Ultimul update: 08.02.2021, 15:11 Publicat:08.02.2021, 15:02

Larisa PARASCA, SEF DEPARTAMENTUL DE MEDICINA URGENTA, SPITALUL VALENTIN IGNATENCO: "Pacienta de 15 ani la moment se afla in sectia traume asociate si neurochirurgie cu diagnosticul: trauma craniocerebrala, contuzie cerebrala si contuzie a tesuturilor nasului. Fetita se afla in afara oricarui pericol si este la tratament."

Imaginile au ajuns la adresa redactiei noastre de la un urmaritor fidel. Potrivit lui, incidentul s-a produs pe strada Mircea cel Batran din sectorul Ciocana al capitalei, iar totul ar fi inceput din motiv ca fata batuta ar fi numit-o urat pe mama uneia dintre adolestentele care o bateau. In video se aude cum fetele au un vocabular necenzurat. Acestea o pun pe copila care sta in genunchi langa un perete sa le sarute mainile, apoi o lovesc cu piciorul in fata. In tot acest timp cineva a filmat scena care a ajuns pe profilele agresoarelor, uterior insa imaginile au afost sterse.

Potrivit telespectatorului care ne-a expediat imaginile, nu este prima data cand fetele posteaza astfel de imagini pe retelele sociale.

Astazi, minora s-a prezentat la Inspectoratul de Politie cu mama sa si au depus o plangere. Pe cazul dat a fost pornit un proces penal.

Citeste si :  Detalii noi despre cazul groaznic de la Ciocana, unde o adolescenta este batuta de un grup de fete. De la ce ar fi pornit cearta - VIDEO
Citeste si :  Ultima ora. Minora batuta de un grup de fete si-a luat mama si a depus o plangere la politie: a fost pornit un proces penal. Adolescentele care au impus-o sa le sarute mainile - identificate - VIDEO