Responsabilii companiei aeriene Air Moldova anunta pasagerii despre retinerea si anularea unor zboruri, din cauza alertelor cu bomba zilnice care perturbeaza grav activitatea operationala a multor companii.

Publicat:28.07.2022, 11:52

„Haosul creat pe Aeroportul International Chisinau ne obliga sa anulam sau sa retinem zborurile planificate. Este o consecinta inevitabila a terorizarii la care suntem supusi in ultimele saptamani”, sustine responsabilii companiei Air Moldova. 

Astfel, acestia anunta ca se retin zborurile operate de Air Moldova din si spre: Bucuresti, Paris si Verona. 

Totodata, a fost anulat zborul Chisinau-Londra-Chisinau pentru ca Aeroportul Stansted nu accepta aterizarea si decolarea acestui zbor in afara orarului stabilit.

„Pasagerii cursei anulate spre si din Londra pot beneficia de optiunile propuse de companie sau pot solicita rambursarea totala la locul procurarii biletului”, anunta Air Moldova. 

In ultimele 24 de ore, au fost anuntate trei alerte cu bomba pe Aeroportul International Chisinau si toate s-au dovedit a fi false. 

Pe Telegram-ul Pro TV Chisinau gasiti imaginile, dar si stirile momentului din Moldova si din intreaga lume! Fii reporter Pro TV. Daca ai surprins imagini care pot deveni o stire, ni le poti trimite pe Viber, Whatsapp sau Telegram la numarul 079400508