Fostul presedinte Igor Dodon considera ca Republica Moldova nu va obtine statutul de tara candidat la Uniunea Europeana si ca acest proces nu se va termina cu nimic. La fel, acesta a mai adaugat ca Moldova cu problemele ei nerezolvate, nu are ce cauta in marea familie UE.

Ultimul update: 23.06.2022, 18:27 Publicat:23.06.2022, 18:27

"Eu cred ca cei de la guvernare isi pregatesc discursurile despre o zi istorica. Asa zile istorice am avut si in 2014, cand am semnat acordul de asociere si care s-a finalizat cu nimic pentru Republica Moldova. Eu nu cred ca Moldova va deveni membru UE in timpul apropiat. Posibil nici in Uniunea Europeana sa nu fie in urmatorii 5, 7, 10 ani. Nu vedeti ce se intampla in UE? De exemplu astazi a cazut guvernul in Bulgaria. Eu cred ca crizele politice in Bulgaria vor urma din ce in ce mai mult si vor cadea mai multe guverne in timpul cel mai apropiat si tensiuni vor fi foarte mari. De aceea in momentul cand tari asa de importante, puternice ca Marea Britanie pleaca din UE, Moldova cu problemele ei, cu probleme nerezolvate teritoriale, mie mi se pare ca se grabeste si nu este corect", a mentionat fostul presedinte Igor Dodon.

Pe Telegram-ul Pro TV Chisinau gasiti imaginile, dar si stirile momentului din Moldova si din intreaga lume! Fii reporter Pro TV. Daca ai surprins imagini care pot deveni o stire, ni le poti trimite pe Viber, Whatsapp sau Telegram la numarul 079400508.