Fostul presedinte Igor Dodon, fiind in arest la domiciliu, a venit cu o reactie pe retelele de socializare in care isi arata nemultumirea fata de prelungirea starii de urgenta pentru inca 45 de zile. Acesta sustinand ca  "stare de urgenta atat de des – numai in casa de nebuni e posibila".

Ultimul update: 23.06.2022, 17:06 Publicat:23.06.2022, 17:06

"Stare de urgenta atat de des – numai in casa de nebuni e posibila. Cum poti sa faci stare de urgenta timp de un an, incontinuu? Oameni buni, voi aveti majoritatea in parlament! Puteti sa va adunati cand vreti in cabinetul Maiei Sandu – 60 de persoane incap acolo fara probleme – si sa faceti sedinte cand aveti nevoie.

Ori ei ascund ceva, ori sunt intr-atat de dezorganizati, ori pur si simplu aceasta e o casa de nebuni. Dar, mai devreme sau mai tarziu, vor trebui sa raspunda pentru fiecare decizie – pentru divizarea bugetului si multe altele", sustine Igor Dodon.

Parlamentul a votat astazi prelungirea starii de urgenta pentru o perioada de 45 de zile, in contextul securitatii regionale si pericolul la adresa securitatii Republicii Moldova, dar si a securitatii aprovizionarii cu resurse energetice, incepand cu 24 iunie 2022. Proiectul a fost sustinut de 59 de deputati.

Pe Telegram-ul Pro TV Chisinau gasiti imaginile, dar si stirile momentului din Moldova si din intreaga lume! Fii reporter Pro TV. Daca ai surprins imagini care pot deveni o stire, ni le poti trimite pe Viber, Whatsapp sau Telegram la numarul 079400508.