O mama din satul Lapusna, raionul Hincesti a fost surprisa de camerele de supraveghere in timp ce isi loveste cu cruzime propriul copil de doar un an si jumatate. Atentie, urmeaza imagini si detalii care va pot afecta emotional. 

Ultimul update: 22.02.2022, 12:48 Publicat:22.02.2022, 10:53

Camerele de supraveghere au fost instalate de catre sotul acesteia, dupa ce a observat ca micutul se teme de mama. Acesta pleca in fiecare zi la munca, iar cand se intorcea copilul era speriat, lucru care i-a stranit suspiciuni. 

In imaginile video, trimise redactie noastre, se vede cum femeia loveste fara mila bebelusul, il trage de par si striga la el. 

Politia a fost sesizata la data de 21 februarie de catre tatal copilului. Barbatul de 27 de ani a comunicat oamenilor legii ca sotia sa de 22 ani a agresat de nenumarate ori micutul de doar un an si jumatate. 

„La moment politistii intreprind masuri operativ investigative pentru stabilirea tuturor circumstantelor. Totodata au fost sesizata si comisia multidisciplinara din cadrul APL”, a declarat ofiterul de presa.

Contactati de PRO TV, responsabilii din cadrul asistentei sociale din localitate ne-au spus ca la moment se fac cercetari privind conditiile de trai a familiei: „Cazul este inregistrat, copilul este la tata, a fost la spital si a trecut niste controale medicale, i s-a dat tratament si in martie este programat sa treaca un aparat la cap din cauza loviturilor primite. La moment suntem la domiciliul copilului, insa mama lui nu este acasa, este doar bunica.”

Sursa video: PROTV.md