Sfarsit crunt pentru un barbat de 39 de ani din Bacioi. Omul a murit, dupa ce amicul sau a tras de sase ori in directia sa. Patru gloante l-au nimerit iar cele din regiunea capului si pieptului i-au fost fatale. 

Ultimul update: 19.12.2021, 15:27 Publicat:19.12.2021, 15:22

Tragedia, care a fost surprinsa de o camera de supraveghere, s-a produs aseara dupa ce barbatii ar fi baut impreuna si s-au luat a harta. Va avertizam ca urmeaza imagini care va pot afecta emotional.

Aceste momente au fost suprinse de o camera de supraveghere instalata pe strada Alexandru Hajdeu din Bacioi. In imagini se vede cum doi barbati se cearta, iar la un moment dat unul dintre ei il loveste peste fata pe celalalt. Enervat, cel din urma scoate un pistol si trage de sase ori in amicul sau.

In imagini se mai vad alti patru barbati, trei dintre ei au incercat sa-l opreasca pe cel cu arma, iar unul a luat-o la sanatoasa.

“-Tata!
-Sezi cuminte.
-Ce-ai facut?!
-O sa ma duc la puscarie!
-L-ai ucis!”

Ulterior, barbatii aflati in stare de ebrietate s-au luat la harta.

Oamenii legii spun ca totul s-a intamplat la poarta faptasului. Acesta iesise sa-si petreaca oaspetii cu care a baut printre care si victima. Potrivit politiei dupa ce a fost impuscat, barbatul de 39 de ani a murit pana la sosirea ambulantei. Suspectul a fost incatusat si escortat la inspectorat pentru audieri. Acesta si-a recunoscut vina. El este cercetat pentru omor si risca pana la 20 de ani de inchisoare.