Doua persoane de 20 si 21 de ani au fost transportate la spital, dupa ce masina in care se aflau s-a izbit de un copac. Accidentul s-a produs in jurul orei 02:30, pe strada Vasile Alecsandri intersectie cu strada Lacului. La volanul automobilului se afla un sofer beat.

Publicat:16.01.2020, 15:57

Potrivit responsabililor de la IGSU, un echipaj a ajuns la fata locului la scurt timp dupa producerea accidentului. Salvatorii au scos pasagerul in varsta de 20 de ani care a ramas prins intre fiarele automobilului si se afla in stare grava. Barbatul s-a ales cu diverse traumatisme si a fost transportat la spital.

Politia spune ca tanarul de 21 de ani, care a urcat beat la volanul unei Honda, a pierdut controlul volanului, iar automobilul a derapat de pe sosea si s-a izbit intr-un copac. In masina se aflau alte doua persoane, care in urma impactului puternic au avut nevoie de ingrijiri medicale.

Soferul a fost retinut pentru 72 de ore in izolatorul de detentie provizorie al Directiei de Politie Chisinau.

VEZI SI: Un sofer beat a provocat un grav accident in capitala: doi pasageri au fost transportati la spital, dupa ce masina s-a izbit de un copac