Cativa tineri s-au filmat cum circula cu 150 km/ora, prin Chisinau, iar unul dintre ei trage din pistol din mers. Dorin Chirtoaca a publicat imaginile pe retelele de socializare si spune ca baiatul care apare cu pistolul este nepotul lui Igor Dodon.

Publicat:10.10.2019, 14:57

Responsabilii de la presedintie spun ca tanarul din imagini nu are nicio legatura cu Igor Dodon.

"Nichita Dodon, nepotul lui Igor Dodon, circula cu 150 km/ora, prin Chisinau, si trage din pistol din mers. Aceste infractiuni au avut loc in oras: pe str. Alexu Russo (ziua), pe viaduct langa mall-ul “Malldova”, si pe bd. Dacia, dupa portile orasului, spre Aeroport (noaptea). Care este diferenta fata de Svetlana Ungureanu, autoarea dezastrului de la Buiucani?! Zolotaia molodeji, exact ca in Rusia lui Putin", spune Dorin Chirtoaca.

Reactia presedintiei:

"Aducem la cunostinta ca persoana despre care se vorbeste ca a incalcat in mod flagrant regulile circulatiei rutiere nu se afla in vreo relatie de rudenie cu presedintele tarii. Coincidenta de nume, daca se va adeveri ca e vorba de numele Dodon, nu presupune in mod neaparat inrudirea dintre oamenii cu acelasi nume.

In cazul concret al baiatului vizat, anuntam ca acesta nu este ruda cu Presedintele Igor Dodon.

In toate situatiile cand se comit abateri de la regulile circulatiei, toti cei vinovati trebuie pedepsiti cu toata duritatea conform normelor legale indiferent de nume si functii. Toti trebuie sa fie egali inaintea legii.

P.S. Nicolae Chirtoaca e mosul lui Dorin Chirtoaca?"