Un barbat din capitala a fost spulberat de o masina in timp ce traversa strada regulamentar. Soferul de la volanul autoturismului a trecut la culoarea rosie a semaforului si a izbit pietonul. Momentul a fost surprins de o camera de bord, iar imaginile v-ar putea afecta emotional.

Publicat:10.06.2022, 13:20

Incidentul s-a produs aseara, la intersectia strazilor Decebal cu Trandafirilor. Din imaginile transmise redactiei noastre se vede cum toate masinile stationeaza la culoarea rosie a semaforulu, in timp ce pietonii taverseaza strada. La un moment dat, un automobil de marca Toyota vine cu viteza si loveste in plin un barbat,  aruncandu-l la cativa metri distanta. 

Ulterior, persoana accidentata se ridica in picioare si face cativa pasi. Politia afirma ca nu a fost sesizata cu privire la acest accident si nu ne-a putut spune daca oamenii legii s-au autosesizat in urma vizionarii imaginilor. 

In 2016, PRO TV a lansat campania “Ucigasi pe treceri de pietoni”, in care a solicitat inasprirea pedepselor pentru neacordarea prioritatii pietonilor. Autoritatile insa nu au dat curs initiativei.