In a doua zi de Paste, oamenii au profitat de timpul liber si vremea insorita, asa ca au petrecut-o cu familia, in oras. Iar elevii, care se bucura de vacanta, si-au dat intalnire la o plimbare. Dupa forfota din ajun de Paste, astazi Chisinaul a fost aproape pustiu, cum doar de sarbatori il putem vedea.

Publicat:17.04.2023, 19:16

„Salut! Hristos a Inviat!”. 

In prima zi dupa duminica Pastelui unii moldoveni au optat pentru o plimbare in scuarul Catedralei. 

Sergiu: „Am gasit o zi libera si, iata am venit prin oras”.

Iar aceasta familie a sarbatorit Pastele la tara. Dupa mese copioase si timp petrecut alaturi de cei dragi, astazi si-au dorit putina miscare si s-au bucurat de ultima zi libera. 

„Sunt in vacanta si am venit cu familia”.

„Cu familia, pentru ca sarbatorile sunt despre familie. Am venit in oras, este foarte frumos. //Venim de la parinti, am fost la Straseni, Lozova”.

„Este a doua zi de Paste, o sarbatoare atat de mare si de frumoasa, timpul e frumos, am iesit sa vedem orasul si oamenii. Datorita acestei sarbatori, oamenii au devenit mai buni la suflet”.

Dupa amiaza insorita i-a scos din casa si pe sotii Platon, ambii profesori.

Carolina PLATON, PROFESOR UNIVERSITAR: „Am iesit un pic sa vedem centrul orasului, am inteles ca este foarte frumos. Suntem profesori universitari, suntem la pensie dar inca muncim”.

Natalia GINGA, REPORTER PRO TV: „Iar alti oameni s-au plimbat in preajma celor doua fantani arteziene din scuarul catedralei, care au fost repornite, dupa o perioada indelungata, in care nu au functionat”.

„Ne place havuzul. Spune, iti place?”.

Natalia GINGA, REPORTER PRO TV: „Iar elevii au profitat de vacanta asa ca au venit la carusel, cele mai solicitate au fost masinile”.

„Azi e o zi foarte insorita si ne-am dat cu prietenii la canguru”.

Vacanta elevilor va dura pana pe 24 aprilie, iar de maine, toti bugetarii revin la munca.