O vloggerita de 24 de ani, foarte populara pe retelele de socializare, a murit dupa ce a cazut de la etajul 14 al unui bloc din centrul capitalei. S-a intamplat aseara, iar politia presupune ca aceasta s-ar fi aruncat in gol. 

Publicat:10.06.2021, 16:01

Tanara de 24 de ani era destul de cunoscuta in mediul online, avand o comunitate de circa 100 de mii de urmaritori. Aseara aceasta a postat o poza pe negru si a scris scurt “Sfarsit”.

Politia anunta ca in momentul tragediei fata era singura acasa. Potrivit oamenilor legii, tanara s-ar fi aruncat in gol si ar fi lasat un mesaj de adio in care isi cere iertare de la cei apropiati. In comentarii, urmaritorii sai au scris ca inainte de tragedie, ea ar fi facut un live, in care ar fi dat de inteles ce urmeaza sa se intample. Cei care au cunoscut-o au povestit pe retelele de socializare ca sunt socati de cele intamplate.

“Nu stiu aproape nimic de ce s-a intamplat asta. Nu stiu de ce, nu stiu cine a fost mai apropiat.”

Zilnic, fata le impartasea urmaritorilor momente din viata ei. De cele mai multe ori, tanara zambea, dansa si canta pe instagram. Acum cateva saptamani, insa, a publicat mai multe filmulete in care plange si anunta ca se confrunta cu probleme pentru care nu gaseste solutii.

“Tot ce pot sa spun este ca ceea ce se intampla in viata mea, nu am avut niciodata asa ceva. Eu nu stiu cum sa reactionez, nu stiu cum sa ma descurc cu asta.”

Potrivit oamenilor legii, a fost initiat un proces penal pentru a fi stabilite toate circumstantele. Deocamdata nu se cunoaste ce ar fi facut-o pe tanara sa recurga la acest gest.