Politia anunta ca soferul microbuzului de ruta, care a fost preluat de ambulanta in stare grava, cu putin timp in urma a decedat la spital.  

Publicat:25.05.2023, 20:27

Din primele informatii, microbuzul implicat in accident circula pe ruta Ocnita-Chisinau si era condus de un barbat de 58 de ani. Acesta a fost transportat la spital si supus unei interventii chirurgicale, dar a decedat.

Pavel CRISTALOV, VICE-DIRECTOR SPITALUL RAIONAL ORHEI:„Au fost transportati 13 pacienti. Absolut toti au fost examinati, 5 dintre care sunt de gravitate medie. Restul pacientilor sunt cu traumatisme asociate, plagi multiple a capului si au fost supusi interventiilor si sunt in sectia de traumatologie.”

Accidentul s-a produs, astazi, intre localitatile Malaiesti si Fedoreuca din raionul Orhei. O masina de model Opel s-a lovit cu un microbuz de ruta de model Mercedes. 

Pe Telegram-ul  Pro TV Chisinau  gasiti imaginile, dar si stirile momentului din Moldova si din intreaga lume! Fii reporter Pro TV. Daca ai surprins imagini care pot deveni o stire, ni le poti trimite pe Viber, Whatsapp sau Telegram la numarul 079400508.