Incident la Youth Fest Chișinău. Pe scena din Piața Marii Adunări Naționale focurile de artificii ar fi provocat un incendiu de mici proporţii, dar care a semănat curiozitate și puțină panică printre spectatori. Din fericire situaţia nu a degenerat. Primarul capitalei, Ion Ceban, a oferit o reacție în acest sens.

Ultimul update: 23.09.2024, 13:20 Publicat:23.09.2024, 09:09

UPDATE „Organizatorii au comunicat că nu a fost nicio situație, care a fost redată așa cum a fost. Dacă și ar fi fost ceva, ușor se putea intra din spatele scenei, unde este acces de la Guvern. Este mult mai aproape, fără a deranja și a crea astfel de circumstanțe. Motivul că a fost foc de câțiva metri sus pe scenă și cineva l-a localizat tot a părut foarte straniu. Era vorba despre artificii pe scenă și voi ruga colegii să explice organizatorilor să fie exclus acest lucru pe viitor. Pompierii tot au ajuns nedumeriți în circumstanțele în care au fost”, a spus Ion Ceban, în cadrul ședinței Primăriei.

ȘTIRE INIȚIALĂ Din imaginile surprinse de spectatori, se vede cum focul arde deasupra scenei, Delia cântă fără a fi afectată de acest fapt, iar mașinile de pompieri își fac loc prin mulțimea de oameni.

Contactați de PRO TV, responsabilii IGSU susțin că ar fi ars focuri de artificii pe acoperișul scenei. Flăcările au fost stinse până la intervenția pompierilor, deși la locul incendiului au fost îndreptate șase echipaje. Din fericire, nimeni nu a avut de suferit.

În același timp, purtătorul de cuvânt al Primăriei Chișinău, Vasile Chirilescu, spune că a fost la eveniment și nu a văzut niciun incendiu, iar interpreta care evolua în acel moment s-ar fi mirat de ce au venit mașinile de pompieri.

Citeste si : Milioane de lei pentru „Chișinău Youth Fest”: Cât ne va costa concertul de duminică - RISE.MD

Pe Telegram-ul  Pro TV Chisinau  găsiți imaginile, dar și știrile momentului din Moldova și din întreaga lume! Fii reporter Pro TV. Dacă ai surprins imagini care pot deveni o știre, ni le poți trimite pe Viber, Whatsapp sau Telegram la numarul 079400508

Sursă video: PRO TV/ TikTok/ galinar28/ c_vlad_/ novatrend23