Un barbat din satul Talmaza isi va petrece restul vietii dupa gratii, dupa ce a fost recunoscut vinovat de omorul intentionat al unui consatean.

Publicat:01.08.2020, 15:33

Potrivit procuraturii, verdictul a fost dictat astazi, dupa ce magistratii au admis in mod integral solicitarea Procuraturii raionului Stefan Voda de a-l condamna la detentiune pe viata.

Corpul neinsufletit al victimei a fost gasit pe 13 iunie curent, intr-o rapa din satul Talmaza de o localnica, care i-a anuntat pe oamenii legii.

Potrivit procurorilor, in seara zilei de 12 iunie, individul impreuna cu consateanul au servit bauturi alcoolice, iar la un moment dat intre ei s-a iscat o cearta. Acestal l-a batut cu mainile si picioarele, dupa care l-a imbrancit intr-o rapa din localitate si a plecat acasa.

Fiind audiat de procurori, vinovatul a declarat ca a recurs la acest gest pentru a-si razbuna tatal, care acum 10 ani, ar fi fost omorat de catre victima.

Individul de 54 de ani, a mai fost in conflict cu legea, fiind anterior condamnat la 20 de ani inchisoare pentru omorul unei tinere. In martie 2019, acesta a fost eliberat, inainte de termen.