Organizatia de Microfinantare " Easy Credit" S.R.L. a selectat patru studenti ai facultatilor de Drept si Economie, care vor beneficia de bursa de merit pe perioada anului de studii 2018-2019, pentru rezultatele obtinute. Dintre acestia, doi studenti sunt din cadrul Academiei de Studii Economice din Moldova si alti doi studenti ai Universitatii de Stat din Moldova. Beneficiarilor li s-a inmanat diplome in cadrul unor ceremonii oficiale, ce au avut loc la USM si ASEM.

Publicat:01.11.2018, 08:26



Pe data de 31.10.2018, în cadrul sedintei Senatului, a avut loc premierea studentilor Academiei de Studii Economice.

Beneficiarii Burselor de Merit Easy Credit Scholarship din cadrul ASEM sunt:

* Cristina Tabuica – studenta la Facultatea Finante;

* Alina Lavric – studenta la Facultatea Economie Generala si Drept.

Studentii USM au fost premiati în cadrul Consiliului Facultatii de Drept, care a avut loc pe data de 19 septembrie. 

Beneficiarii desemnati ai bursei Easy Credit Scholarship din cadrul USM sunt:

* Valeria Ursu – studenta Facultatea de Drept USM; 

* Corneliu Doni – student Facultatea de Drept USM. 

Concursul pentru studenti face parte din proiectele demarate de catre Organizatia de Microfinantare „Easy Credit” S.R.L. Acesta are scopul de a sustine tinerii absolventi care dau dovada de sîrguinta, se implica activ în activitati de voluntariat si dau dovada de activism civic. Bursele de Merit sunt în exclusivitate finantate de catre ÎCSM Easy Credit SRL.

Compania anunta ca si pentru anul academic 2019-2020, la fel, în parteneriat cu Universitatea de Stat din Moldova, Facultatea de Drept si Academia de Studii Economice a Moldovei, Facultatea Economie Generala si Drept, si Facultatea Finante, vor fi acordate cîte doua burse de merit, anual pentru fiecare institutie de învatamînt. Acestea sunt în marime de 200 de EURO lunar, platiti în moneda nationala. Studentii interesati sa participe la concurs pot lua cunostinta cu prevederile Regulamentului privind selectarea beneficiarilor pe adresa www.ecredit.md

„Credem, ca prin acordarea Burselor de Merit, studentii capabili si care au o tendinta spre o dezvoltare profesionala vor obtine un suport financiar necesar, îndeosebi la parcurgerea utlimilor pasi din viata studenteasca pîna la – ABSOLVIRE. Astfel, problemele de planul financiar al studentilor sa fie excluse în limitele posibile si cu toata atentia si capacitatile sale sa se orienteze spre sustinerea Tezei si Examenelor de Licenta, ceea ce le va fi de mare folos în integrarea profesionala”, spune Victor GAMART, Director ÎCSM Easy Credit SRL.

 AVANTAJELE Beneficiarilor bursei de merit

EASY CREDIT SCHOLARSHIP:

 

 - Efectuarea oricarui tip de practica de specialitate în cadrul ÎCSM Easy Credit SRL

 - Solicitarea asistentei angajatilor Departamentului Juridic, Departamentului Financiar, Departamentului Credite din cadrul ÎCSM Easy Credit SRL în activitatea sa de student, inclusiv asistenta tehnica si date statistice

 - Solicitarea achitarii Bursei de merit în numerar

 - Distribuirea bursei de merit EASY CREDIT SCHOLARSHIP la achitarea contractului pentru studiile universitare, în beneficiul USM/ASEM

 - Înmînarea solemna si mediatizata a Diplomei BURSA de merit EASY CREDIT SCHOLARSHIP 2018-2019

 - Angajarea în mod prioritar, în conformitate cu disponibilitatea functiilor vacante, în cadrul Î.C.S.M. Easy Credit S.R.L.

 

Încurajam, toti studentii, care sunt eligibili conditiilor expuse în REGULAMENT privind selectarea beneficiarilor bursei de merit EASY CREDIT SCHOLARSHIP sa aplice!!!

SANSELE de a deveni CÎSTIGÄ‚TOR EASY CREDIT SCHOLARSHIP sunt EGALE pentru TOTI aplicantii. 

 

Pentru informatie suplimentara, va rugam sa vizitati http://ecredit.md/news/cistigatorii-easy-credit-scholarship-2018-2019/ si http://ecredit.md/news/bursa-de-merit-easycredit/ sau apelati persoana de contact Leonid VOLOH, HR Manager, tel. (+373) 7845-1111. 

Conform datelor Comisiei Nationale a Pietei Financiare, ÎCSM Easy Credit SRL este unul din liderii sectorului financiar nebancar din Republica Moldova. 

N.B. pentru a face cunostinta cu Posturile Vacante, acceseaza: (http://ecredit.md/posturi-vacante/)

Regulamentul concursului anual, actele necesare pentru participare le gasati pe: www.ecredit.md

*Acest articol este un produs comercial