Invitat de mai multe ori la emisiunea InPRofunzime, Ion Chicu spune ca va veni cand va avea timp. Astazi, am primit un refuz de la guvern la solicitarea PRO TV.

Publicat:02.03.2020, 20:18

Ion CHICU, PRIM-MINISTRUL REPUBLICII MOLDOVA: “- Cand totusi o sa acceptati invitatia Lorenei Bogza? - Eu nu am comunicat cu Lorena Bogza pana acum, daca ati observat eu merg la orice televiziune. Am fost la TVR de 2 ori, la TV8, nu aleg televiziunile, mi-i indiferent cine ma invita, important e ca informatia e sa fie obiectiva. - Am trimis numeroase solicitari, inclusiv prin consilierul dvs. - Va rog sa transmiteti consilierului meu invitatia, o sa examinam si cum o sa am timp in grafic o sa vin.”

Desi spune ca nu a discutat cu Lorena Bogza, Ion Chicu a semnat refuzul de astazi la invitatia adresata saptamana trecuta. Pentru ca agenda prim-ministrului a fost mereu incarcata, sau cel putin asa ni s-a comunicat, realizatoarea emisiunii InPROfunzime, Lorena Bogza, i-a adresat astazi premierului o noua invitatie, cu rugamintea ca el sa numeasca data la care poate veni. Cabinetul Chicu a fost investit in noiembrie 2019, cu votul socialistilor si al democratilor.