Ion Bulgac, presedintele organizatiei de tineret al Coalitiei pentru Unitate si Bunastare, este candidatul formatiunii pentru alegerile din toamna. Anuntul privind candidatura sa la functia de primar al capitalei a fost facut astazi.

Publicat:25.06.2023, 15:24

Ion BULGAC, CANDIDAT CUB:„Sunt constient ca ne asteapta o campanie electorala foarte complicata si asta pentru ca ii voi avea in calitate de contracandidati pe reprezentantii unei nomenclaturi obosite care trebuie sa fie desfiintata, priviti atent si o sa vedeti ca sunt toti la fel.”

In acest an, Ion Bulgac a fost licentiat in Drept la Universitatea de Stat din Moldova. 

In anul 2020, acesta a inceput activitatea de antreprenor in domeniul agricol, anunta formatiunea. 

Pana acum si-a mai anuntat intentia de a candida actualul primar al capitalei, Ion Ceban, din partea partidului pe care il conduce Miscarea Alternativa Nationala, dar si Lilian Carp de la PAS. Alegerile locale vor avea loc in toamna. O data inca nu a fost stabilita.

Pe Telegram-ul  Pro TV Chisinau  gasiti imaginile, dar si stirile momentului din Moldova si din intreaga lume! Fii reporter Pro TV. Daca ai surprins imagini care pot deveni o stire, ni le poti trimite pe Viber, Whatsapp sau Telegram la numarul 079400508.