Ministrul Mediului, Iordanca-Rodica Iordanov a primit in vizita pe ambasadorului Regatului Arabiei Saudite in Republica Moldova, cu sediul la Bucuresti, Mohammed Abdulghani Khayat. Discutiile oficialilor s-au axat pe procesul de reducere a emisiilor de carbon in atmosfera si promovarea dezvoltarii economiei verzi.

Publicat:28.02.2023, 08:54

In acest context, ministrul Iordanov a exprimat gratitudine Arabiei Saudite pentru suportul acordat Republicii Moldova in domeniul protectiei mediului.

”Timp de aproximativ doua decenii, tara dumneavoastra a adus o contributie substantiala la implementarea diferitor proiecte ce tin de protectia mediului si dezvoltare regionala. Consider ca vizitele la nivel inalt, dar si discutiile tehnice dintre reprezentantii tarii noastre sunt deosebit de importante caci acestea pot sa faciliteze si sa incurajeze investitiile in domeniul mediului” ,a mentionat Iordanca-Rodica Iordanov.

Ulterior, Excelenta Sa, Mohammed Abdulghani Khayat a asigurat ca, Arabia Saudita este gata sa ofere Republicii Moldova suport si cooperare in domeniu. 

Pe Telegram-ul  Pro TV Chisinau  gasiti imaginile, dar si stirile momentului din Moldova si din intreaga lume! Fii reporter Pro TV. Daca ai surprins imagini care pot deveni o stire, ni le poti trimite pe Viber, Whatsapp sau Telegram la numarul 079400508.