La mare nu avem acces, iar piscinele s-au inchis, asa ca moldovenii au dat navala pe plaja de la Vadul lui Voda. Nici n-a fost atat de cald, si totusi au venit sa se odihneasca pe malul Nistrului. Nici acolo nu au uitat de virus. Distanta sociala e sfanta, iar unii chiar se luau la cearta daca li se parea ca cineva se asaza prea aproape de ei.

Publicat:01.08.2020, 20:26

Daniela ANDREEV, REPORTER PRO TV: „Pentru ca e week-end si nu prea avem acces la mare, oamenii au gasit solutia. Plaja e plina de oameni, veniti din toate colturile tarii ca sa se odihneasca macar un pic vara asta.”

Ion si-a luat gasca de prieteni si au venit cu totii tocmai de la Edinet. Chiar daca au venit la odihna, uitand de grijile de acasa, nu au uitat de virus. Distanta sociala era sfanta. Aceasta femeie s-a luat la cearta cu o familie care s-a asezat in apropiere.

Asa ca oamenii s-au conformat si au plecat sa-si caute alt loc. Cine spune ca nu-i este frica de virus, sa nu-l credeti, ne-a spus mos Ion. Si maine vom avea parte de o zi insorita, cu maxime de pana la 28 de grade.