La Comrat, trei martori au fost audiati astazi in cazul fetei care si-a ucis mama si i-a scos inima din piept. Bunica tinerei, un prieten si un cunoscut al familiei au spus judecatorilor ce stiu. Ea nu a fost prezenta la sedinta, fiind inca internata intr-un spital de psihiatrie. 

Publicat:15.06.2021, 11:10

Nicolae TIAN, PROCURORUL PE CAZ: “Urmeaza sa cercetam materialele cauzei si sa se expuna daca are probe partea apararii. Tanara este internata in spitalul de psihiatrie, deoarece sufera de o boala psihica si nu poate fi prezenta in instanta. La urmatoarele sedinte tot nu va fi prezenta.”

Tragedia s-a intamplat pe 11 decembrie, anul trecut. Potrivit oamenilor legii, tanara si-a injunghiat mama de mai multe ori. Aceasta ar fi fost sub influenta drogurilor, dar avocatul a negat aceasta posibilitate. Expertiza psihiatrica a aratat ca ea nu a avut discernamant atunci cand a comis crima. 

Crima a fost savarsita pe 11 decembrie anul trecut. Potrivit oamenilor legii, tanara si-a injunghiat mama de mai multe ori, dupa care i-ar fi scos inima din piept. Aceasta ar fi fost sub influenta drogurilor. Dupa ce a savarsit omorul, fata a plecat la un prieten, unde a fost retinuta de politie. Peste trei zile suspecta a fost adusa in fata magistratilor, fiind plasata in arest pentru 30 de zile. In timpul sedintei banuita a avut un comportament sfidator si a ras in hohote la intrebarile adresate de jurnalisti. Ulterior, tanara a fost transferata la Chisinau, la Centrul de Medicina Legala, unde i s-a facut expertiza medico-legala.