Mai multe persoane ce au investit in constructia blocului locativ de pe strada I.L. Caragiale 24, din sectorul Buiucani, au organizat astazi un protest pe santier, fiind revoltati de stoparea lucrarilor de constructie!

Publicat:20.05.2019, 11:11

"Acum noi toti locatarii, care am investit in cladire, depunem o plangere la primarie, iar prin faptul dat incercam sa aratam nemultumirile noastre."

"Lucrez de jumatate de viata peste hotare, am vrut sa iau un apartament, am investit pentru un viitor mai bun al copiilor mei. Asteptam de doi ani."

Potrivit investitorilor, unii vecini au fost platiti pentru a semna si depune plangeri impotriva constructiei imobilului.

Investitorii au avut o intrevedere cu primarul general interimar, unde au primit confirmare ca agentul economic detine toate actele legale pentru a continua constructia.

"Noi am ramas absolut dezamagiti ca dupa aceasta intrevedere, niste persoane interpuse s-au dus la primar si au spus ca toate aceste persoane care au fost la intrevedere sunt fictive, au primit cate 200 de lei, vrem sa-i aducem la cunostinta ca persoanele sunt reale, cu probleme reale, care avand un contract de investitii incheiat oficial la notar, s-au dus sa-si expuna punctul lor de vedere, ca aceasta constructie trebuie sa continue daca nu exista niciun impediment legal."

*Acest articol este un produs comercial.