Sefa statului, Maia Sandu, a venit cu un mesaj de felictare pentru Moldova, mentionand ca „Zdob si Zdub” si Fratii Advahov au demonstrat inca o data ca suntem o tara europeana si avem o cultura europeana. Totodata a felicitat si Ucraina pentru victoria obtinuta. 

Publicat:15.05.2022, 12:39

„Multumesc Formatiei „Zdob si Zdub” si Fratilor Advahov pentru ca, prin energia si talentul vostru, ati urcat Moldova pe locul sapte in finala. Iar votul publicului, care a rezonat cu „Trenuletul” nostru si ne-a dat un numar impresionant de puncte, a demonstrat inca o data ca suntem o tara europeana si avem o cultura europeana. Ati spart hotarele si tiparele si ati dus, a cata oara, faima Republicii Moldova in lume. Va multumim ca ne-ati facut sa ne simtim mandri si apreciati de o lume intreaga,” a scris Maia Sandu pe pagina sa de Facebook.

Republica Moldova, reprezentata de Zdob si Zdub si fratii Advahov, cu piesa „Trenuletul”, s-a clasat pe locul 7 la concursul Eurovision, adunand un total de 253 puncte.

Pe Telegram-ul Pro TV Chisinau gasiti imaginile, dar si stirile momentului din Moldova si din intreaga lume! Fii reporter Pro TV. Daca ai surprins imagini care pot deveni o stire, ni le poti trimite pe Viber, Whatsapp sau Telegram la numarul 079400508.