Presedintele Republicii Moldova, Maia Sandu, a avut o intrevedere cu E.S. Cristian-Leon Turcanu, Ambasadorul Romaniei la Chisinau. Discutiile s-au axat pe proiectele comune care urmeaza a fi implementate, dar si despre parcursul european al tarii noastre.

Publicat:02.02.2023, 20:21

Potrivit Presedintiei, Maia Sandu le-a multumit domnului ambasador si partenerilor romani pentru sprijinul consecvent oferit tarii noastre. 

Totodata, acestia au discutat despre crearea punctului comun de trecere a frontierei Leuseni-Albita, pe sensul de intrare in Romania, dar si despre  primul lot de lemne din Romania, de peste 2000 de metri steri, care vor ajunge in curand la cetateni. 

Ulterior, Sefa statului a apreciat, de asemenea, sprijinul Bucurestiului in parcursul nostru european. 

"Romania ne-a fost alaturi ori de cate ori a fost nevoie si ramane principalul partener economic al tarii noastre" , a mentionat sefa statului.

Pe Telegram-ul  Pro TV Chisinau  gasiti imaginile, dar si stirile momentului din Moldova si din intreaga lume! Fii reporter Pro TV. Daca ai surprins imagini care pot deveni o stire, ni le poti trimite pe Viber, Whatsapp sau Telegram la numarul 079400508.