Presedintele Republicii Moldova, Maia Sandu, a fost nominalizata de cititorii Financial Times la categoria de „Femeia anului 2022”. Potrivit cotidianului, sefa statului a reusit sa faca eforturi supraumane intr-o perioada atat de dificila pentru tara noastra.

Ultimul update: 08.12.2022, 21:35 Publicat:08.12.2022, 20:35

„Exista foarte putini politicieni din lume care se confrunta cu provocari atat de  mari precum le are Maia Sandu, presedintele Republicii Moldova, si tara sa: influx major de refugiati, lupta cu oligarhi corupti legati de Rusia, o criza energetica majora care arunca in intuneric tara de fiecare data cand Rusia bombardeaza Ucraina, fortand-o sa faca eforturi supraumane pentru gasi livrari alternative de energie si a se apara de amenintari de securitate, printre altele" , se precizeaza in descrierea nominalizarii.

Pe Telegram-ul  Pro TV Chisinau  gasiti imaginile, dar si stirile momentului din Moldova si din intreaga lume! Fii reporter Pro TV. Daca ai surprins imagini care pot deveni o stire, ni le poti trimite pe Viber, Whatsapp sau Telegram la numarul 079400508.