Mama copilului de noua luni, decedat ieri dupa ce a cazut din masina in satul Balceana a fost retinuta astazi. Tatal bebelusului urmeaza sa fie audiat de oamenii legii. Potrvit surselor PRO TV, parintii s-ar fi certat in momentul in care femeia a deschis usa si s-ar fi aruncat din autoturism, avand in brate micutul de noua luni. Potrivit politiei, cei doi se aflau in stare avansata de ebrietate.

Ultimul update: 09.04.2023, 20:34 Publicat:09.04.2023, 20:34

Francesca GINDEA, REPORTER PRO TV: „Totul s-a intamplat pe strada principala din satul Balceana. Cei doi veneau din aceasta directie, iar la un moment dat, din motive necunoscute, femeia de 40 de ani, care isi tinea copilul de noua luni in brate, a cazut din automobil.”

Astazi, la casa unde locuieste familia i-am intalnit pe bunicii micutului de noua luni. Acestia ne-au spus ca nu stiu cum s-a intamplat totul si din ce cauza a murit nepotul lor.

„Acum am venit si nu am gasit pe nimeni acasa. Nu stiu nimic. Am auzit ca a fost un baiat cu dansii si mi-a spus ca nu s-au certat deloc, dar de la ce s-a intamplat totul, nu stiu.”

Vecinii familiei spun ca cei doi consumau alcool si ca s-ar fi certat cand s-a intamplat tragedia.

„A deschis usa, se certau in masina. A deschis usa din mers si a cazut.”

Mama micutului in varsta de 40 de ani a fost retinuta astazi. Potrivit surselor PRO TV, intre parinti s-ar fi iscat un conflict in timp ce se deplasau cu masina. La un moment dat femeia a deschis portiera si s-ar fi aruncat din autoturism, in mers, avand in brate copilul de noua luni. Deocamdata oamenii legii nu au confirmat aceasta versiune.  

Ulterior, cei doi au fost transportati la spital. In urma ranilor primite, copilul a decedat. 

Totul s-a intamplat ieri in satul Balceana, iar ambii parinti se aflau in stare de ebrietate avansata. Oamenii legii spun ca barbatul a fugit de la locul accidentului, iar ulterior a fost gasit de politisti la domiciliul sau din acelasi sat. Acesta urmeaza sa fie audiat.

Pe Telegram-ul  Pro TV Chisinau  gasiti imaginile, dar si stirile momentului din Moldova si din intreaga lume! Fii reporter Pro TV. Daca ai surprins imagini care pot deveni o stire, ni le poti trimite pe Viber, Whatsapp sau Telegram la numarul 079400508.