Moldovenii sunt rugati de ministerul Apararii sa se abtina de la distribuirea imaginilor cu tehnica militara pe drumurile din tara, in spatiul online, pentru a nu genera dezinformari. Asta, pentru ca in aceasta perioada se desfasoara exercitiul multinational combinat „Scutul de Foc/Rapid Trident — 2023”, iar din acest motiv, pe drumurile din tara ar putea fi vazuta tehnica militara. 

Publicat:19.09.2023, 14:20

„Militarii moldoveni, romani si americani continua deplasarea cu unitati de tehnica din dotarea Armatei Nationale pe traseele din tara si executarea misiunilor in conformitate cu scenariul exercitiului multinational combinat „Scutul de Foc/Rapid Trident - 2023”, anunta ministerul Apararii. 

In ultimele zile, acestia au putut fi vazuti prin zonele adiacente localitatilor din raioanele Hincesti, Cimislia, Ialoveni, Anenii Noi, Criuleni si altele.

„Vom continua sa lucram indeaproape cu comunitatile locale pentru a asigura ca toate partile sunt informate in mod corect despre natura si scopul prezentei trupelor participante la exercitii”, se mai arata in comunicat.

Pe Telegram-ul  Pro TV Chisinau  gasiti imaginile, dar si stirile momentului din Moldova si din intreaga lume! Fii reporter Pro TV. Daca ai surprins imagini care pot deveni o stire, ni le poti trimite pe Viber, Whatsapp sau Telegram la numarul 079400508.