Imagini revoltatoare vin de la un liceu din Hirbovat, raionul Anenii Noi. O profesoara de religie a fost surprinsa cum bate un elev din clasa a sasea, care s-ar fi ascuns in dulap dintr-o gluma. Dupa ce momentul a fost postat pe internet, femeia, care munceste si la biserica din sat, a scris cerere de demisie. Directoarea scolii spune ca maine va lua o decizie.

Publicat:23.12.2019, 19:09

Din imaginile filmate de un elev in timpul orei de religie se vede cum profesoara incearca sa scoata cu forta baiatul din dulap, in timp ce acesta opune rezistenta si striga.

Incidentul a avut loc vineri, iar dupa ce a aflat de cele intamplate, directoarea liceului a convocat o sedinta la care au fost audiati elevii si invatatoarea de religie.

Elena ZMEU, DIRECTOAREA LICEULUI DIN HIRBOVAT: “Din start au pus la cale acesta situatie provocatoare. Profesoara, pe la mijloc de lectie, la evaluare, s-a apropiat de dulap sa il scoata. Asa a fost o fortare, unul sa nu iasa si altul sa scoata.”

Profesoara a refuzat sa discute cu noi pentru a afla de la ea cum au stat lucrurile. 

Cativa elevi ne-au povestit ca nu ar fi prima data cand ea are un comportament agresiv.

La liceu, femeia merge o data pe saptamana, cand are lectii de religie. In paralel lucreaza si ca dascalita la biserica din sat. Am incercat sa gasim preotul, dar usa lacasului era incuiata si nici acasa nu se afla.

Dupa cele intamplate, invatatoarea a depus o cerere de demisie, dar inca nu se stie daca ea va fi suspendata din functie.

Maine va fi convocata o adunare cu parintii si va fi luata o decizie in privinta profesoarei.