In timp ce magistratul pronunta decizia privind cererea de recuzare a judecatorilor, Pavel Grigorciuc i-a intins lui Viorel Morari, chiar in sala de sedinta, un pachet cu pesmeti si ceai.

Publicat:13.01.2020, 12:46

"Domnule Morari, luati pesmetii", a spus Grigorciuc.

Activistul Pavel Grigorciuc a venit astazi la judecatoria Ciocana si a scandat pe holurile institutiei: "Morari, la duba."

Grigorciuc spune ca din cauza lui Morari a stat dupa gratii. Acesta il acuza ca a indeplinit comanda lui Plahotniuc.

"Eu azi am venit cu pesmeti si ceai pentru a le transmite lui Viorel Morari, deoarece in cazul in care va fi arestat va avea nevoie de ele.

In 2014, Viorel Morari impreuna cu Gheorghe Cavcaliuc au lansat impotriva mea cazul ANTIFA, privind rasturnarea puterii in stat. Acesta a fost primul dosar politic din tara. Eu atunci cinci luni am stat in camera numarul 123 a penitenciarului municipal, este o odaie in subsol.

Eu sper ca el va fi detinut intr-o camera mai buna, conditiile nu vor fi inumane, iar drepturile nu ii vor fi incalcate. Eu ii voi aduce pachete, doar ca sa fie izolat de societate. Infractorul, criminalul, trebuie sa fie izolat. Si nu doar el, Procurorul General trebuie sa-l investigheze si pe Chitoroaga, Popa, Saptefrati si toti procurorii care au utilizat organele de drept in scopuri personale", a spus Pavel Grigorciuc.

VEZI SI: Incatusat si inconjurat de mascati, Viorel Morari a facut primele declaratii. Ce spune despre Dodon, Plahotniuc si Stoianoglo - VIDEO