Un tanar a furat mai multe bunuri dintr-un liceu din capitala. Momentul in care acesta a intrat in institutie a fost surprins de camerele de supraveghere. Faptasul nu este la prima abatere de la lege.

Publicat:23.02.2021, 14:29

Potrivit politiei, primul caz a avut loc la data de 24 ianuarie, intr-un liceu de pe strada Avram Iancu din capitala. Un tanar de 27 de ani a spart geamul institutiei si a patruns intr-o sala de studii, de unde a furat mai multe bunuri. Prejudiciul care a fost cauzat este de 8 765 lei.

A doua infractiune individul a comis-o la data de 7 februarie, unde prin aceeasi metoda, a patruns intru-un oficiu, de unde a furat doua laptopuri si un telefon mobil. Iar prejudiciul cauzat se ridica la 18 000 lei.

Tanarul a fost retinut, iar in cadrul audierilor acesta si-a recunoscut vina, spund ca era beat in momentul furturilor, iar lucrurile furtae le-a vandut.

Tanarul este cercetat in stare de libertate pentru furt. Conform legislatiei el risca amenda pana la 67 500 lei, munca neremunerata in folosul comunitatii de la 180 la 240 de ore sau inchisoare de pana la 4 ani.