Fostul sef de la Air Moldova a fost demis din functie de fondatorii companiei din cauza "managementului defectuos. Anuntul a fost facut printr-un comunicat emis de serviciul de presa al companiei.

Publicat:13.09.2019, 10:12

Noul sef al companiei este Alexandru Ceban. Desi a fost numit acum o saptamana, despre acest lucru s-a spus abia acum. Ceban are o cariera de peste 20 de ani in sectorul financiar-bancar, lucrand la „Air Moldova” din 2018, in calitate de director financiar al companiei.

„Noile modificari in structura organizatiei vin in contextul implementarii planului de modernizare a companiei „Air Moldova”.”, se anunta in comunicat.

„Planul de modernizare a companiei prevede extinderea si reinnoirea flotei noastre aeriene, dezvoltarea retelei de destinatii, cresterea capacitatilor de transportare si fortificarea securitatii traficului aerian. Aceste actiuni vor contribui la reformarea capitala a companiei si oferirea unor servicii de transport aerian sigure si confortabile pentru fiecare client «Air Moldova»”, a declarat Alexandru Ceban, noul director general.