Ministerul Afacerilor Externe si Integrarii Europene anunta ca autoritatile din tara noastra s-au autosesizat in legatura cu accidentul produs in aceasta dimineata la Iasi, Romania, in care este implicat un microbuz cu cetateni din Republica Moldova. 

Ultimul update: 04.08.2022, 12:25 Publicat:04.08.2022, 12:22

„Potrivit autoritatilor romane, accidentul s-a produs pe sensul giratoriu de la intrarea in judetul Iasi, comuna Letcani. In urma acestuia noua persoane au avut nevoie de ingrijiri medicale, printre care 5 victime au fost identificati ca cetateni ai Republicii Moldova. Potrivit medicilor, acestia sunt constienti si se afla intr-o stare stabila”, a declarat purtatorul de covant al MAEIE, Daniel Voda. 

Totodata, reprezentantii de la minister mai spun ca consulatul general al tarii noastre la Iasi este in contact cu autoritatile locale, fiind disponibil de a intreprinde toate actiunile consulare care se impun.

Azi dimineata, noua persoane, printre care si un baiat de 16 ani, au ajuns la spital, in aceasta dimineata, dupa ce un microbuz din Republica Moldova plin cu pasageri a spulberat o camioneta, in sensul gitaoriu din Letcani, judetul Iasi. Accidentul a fost filmat de o camera de supraveghere, tranismite observatornews.ro.

Potrivit ISU Iasi, in accident au fost implicate 13 persoane. Opt dintre acestea se aflau in microbuzul din Republica Moldova si cinci in camioneta.

Pe Telegram-ul Pro TV Chisinau gasiti imaginile, dar si stirile momentului din Moldova si din intreaga lume! Fii reporter Pro TV. Daca ai surprins imagini care pot deveni o stire, ni le poti trimite pe Viber, Whatsapp sau Telegram la numarul 079400508.