Au aparut detalii noi despre groaznicul accident de pe soseaua Chisinau - Balti, in care soferul unui VAZ s-a stins pe loc. In automobil se mai aflau doua femei si un copil de un an. Mama bebelusului a decedat a doua zi dupa accident.

Publicat:16.09.2020, 14:36

Potrivit politiei, in VAZ se afla o intreaga familie. Soferul in varsta de 56 de ani, care a decedat pe loc, sotia acestuia, fiica si nepotul de numai un an. In urma accidentului, femeia, tanara si copilul au fost transportati la spital. 

Tanara se afla in stare grava, iar mama ei si copilul s-au ales cu leziuni usoare. Din nefericire, a doua zi dupa accident, tanara s-a stins la spital.

Accidentul s-a produs la 11 septembrie, in apropiere de satul Gura Galbenei Automobilul de model BMW nu s-a asigurat, a iesit la depasire si s-a ciocnit cu un VAZ, la volanul caruia se afla un barbat de 56 de ani si care se deplasa regulamentar.

Citeste si :  Accident tragic pe soseaua Chisinau - Cimislia. O masina - transformata intr-un bot de fiare, iar alte doua au ajuns intr-un camp in urma unui impact puternic - VIDEO
Citeste si :  Detalii despre groaznicul accident de pe soseaua Chisinau - Cimislia, in care un sofer a murit, iar automobilul s-a transformat intr-un bot de fiare. Ce spune politia - GALERIE FOTO