Persoana care ne-a transmis inregistrarea sustine ca totul s-ar fi intamplat intr-un apartament din capitala, iar imaginile le-a primit de la una dintre prietenele agresoarei.

Ultimul update: 01.02.2023, 13:56 Publicat:01.02.2023, 12:25

Victima ar fi o minora de 13 ani, iar agresoarea este o tanara de 14 ani.  

Politia spune ca acest caz a fost inregistrat la finele lunii decembrie a anului 2022, fiind sesizata de catre mama tinerei agresate. Aceasta a comunicat politistilor ca a primit imaginile video in care apare fiica sa de 13 ani, fiind agresata de catre o alta fata.

Oamenii legii au stabilit ca totul s-ar fi intamplat intr-un apartament din sectorul Botanica.

Fiind audiata de politisti, victima domiciliata in raionul Straseni, a spus ca a fost in Chisinau, unde s-a intalnit cu o cunoscuta de 14 ani, plasata intr-o casa comunitara pentru copii in situatii de risc din Chisinau, iar ulterior au mers la un apartament inchiriat de o alta fata. La un moment dat, intre cele doua fete s-a iscat un conflict, in urma caruia minora de 13 ani a fost batuta.      

„Minorele nu sunt la prima abatere, acestea abandonand domiciliul si Serviciul social de nenumarate ori. Pe caz a fost initiat un proces penal in cadrul caruia urmeaza a fi stabilite toate circumstantele. Procurorii urmeaza sa califice actiunile agresoarei si sa ia o decizie legala in acest sens”, mentioneaza politia intr-un comunicat. 

Un caz asemanator a avut loc saptamana trecuta intr-o padure din raionul Hincesti. Atunci o adolescenta de 17 ani a fost batuta cu cruzime de o minora de 13 ani, in timp ce alta de 14 ani filma. In acest caz a fost pornit un proces penal, iar dosarul a fost trimis la procuratura orasului Hincesti. 

Pe Telegram-ul  Pro TV Chisinau  gasiti imaginile, dar si stirile momentului din Moldova si din intreaga lume! Fii reporter Pro TV. Daca ai surprins imagini care pot deveni o stire, ni le poti trimite pe Viber, Whatsapp sau Telegram la numarul 079400508.