O masina a pompierilor a fost la un pas sa zdrobeasca un automobil la Ialoveni. Autospeciala, aflata in misiune, a intrat pe contrasens, incercand sa ocoleasca un autoturism care stationa pe marginea drumului. Apoi a derapat, a doborat un pilon si a evitat la limita ciocnirea cu un autoturism care venea din fata.

Publicat:26.11.2019, 18:01

Incidentul a avut loc in satul Nimoreni ieri dimineata. Imaginile au fost surprinse de camera de bord a automobilului care a fost la un pas de a fi lovit de autospeciala si au fost trimise pe adresa redactiei noastre. In video se vede cum autospeciala, care se deplaseaza cu viteza, intra pe contrasens, derapeaza, doboara un pilon pe care il loveste cu partea din spate. Apoi o ia spre dreapta, evitand in ultimul moment impactul cu autoturismul.

Soferul din autospeciala, in varsta de 36 de ani, a ajuns la spital cu mai multe traumatisme. 

Potrivit politiei, soferul autospecialei circula regulamentar, cu girofarul aprins, si se deplasa la un incendiu intr-o localitate din Ialoveni. Oamenii legii sustin ca autoturismul pe care l-a ocolit masina pompierilor stationa. Serviciul de presa al Inspectoratului de politie din Ialoveni nu a putut sa ne spuna, deocamdata, cine este vinovat, dar a precizat ca acest caz este investigat.