Astazi are loc o noua sedinta de judecata in dosarul lui Gheorghe Petic la Curtea de Apel Taraclia.

Publicat:13.09.2019, 13:59


Gheorghe PETIC, FOST POLITIST DE FRONTIERA: "Se judeca un caz in baza unui dosar la comanda lui Alexandru Jizdan si a mafiei, a procurorilor si judecatorilor care este inca in Republica Moldova. Este audiat asa numita partea vatamata, dar este pufos si cuminte ca un bebelus. El nu tine minte nimic, n-a inaintat nicio plangere. Nu are nicio pretentie la mine. Inoata in aberatii. Are menirea sa iasa curat din apa. Nimeni nu va scapa de pedeapsa. A fost o tentativa pe dosarul meu. Datorita profesionalismului avocatului meu, de ce dosarul a ramas la Taraclia.

Astazi cei de la Taraclia vor sa se debaraseze de acest dosar, vrand sa comaseze un oarecare viol. Instanta din Taraclia mi-a dat un gram de speranta ca totusi mai sunt judecatori onesti. Avem foarte mult de lucru. Dar dorinta ei de a scoate acest caz la iveala si de a preciza anumite detalii ma pune la gandul ca totusi avem un gram de judecatori corecti."

Gheorghe Petic este invinuit ca in anul 2004, pe cand era politist de frontiera, ar fi amenintat cu un Kalasnikov mai multe persoane intr-un local din raionul Taraclia.