Mult asteptata seara dintre ani se apropie cu repeziciune. Alege sa iti pretreci evenimentul corporate de Revelion impreuna cu colegii tai, intr-o ambianta rafinata, dar in acelasi timp extrem de calduroasa, placuta si relaxanta.

Publicat:26.11.2018, 09:58

MiaDora este restaurantul care timp de 17 ani demonstreaza profesionalism si loialitate in organizarea evenimentelor de succes. Fiecare detaliu al acestui local este creat pentru a va darui emotii incendiare si de neuitat. Deservirea la cel mai inalt nivel, design-ul irepetabil, atmosfera unica si bucatele alese sunt elementele cheie ale unui eveniment inedit.

Exclusivitatea este, cu siguranta, cuvantul care caracterizeaza acest restaurant, deoarece presteaza servicii unice pentru fiecare oaspete in parte. Avand o sala cu o capacitate de pana la 270 de persoane, restaurantul MiaDora este locul perfect pentru organizarea oricarui tip de evenimente, dar in special, actuale pentru perioada data - a evenimentelor corporate de Revelion.

Doar acum puteti beneficia de aceasta oferta unica si limitata. La rezervarea unui eveniment corporate de Revelion: meniul, bauturile, ceaiul, cafeaua, fructele si deservirea - le primiti toate incluse la un pret special! Ð ferta este valabila doar pentru primele 10 rezervari.

Cu o experienta vasta in domeniu, evenimentele organizate de catre echipa restaurantului MiaDora sunt cheia unei serbari de succes. Nu ezitati sa rezervati un eveniment corporate pentru compania DVS, exact acum! 

Pentru mai multe detalii, apelati: +373 67 565 656.

Adresa: str. Hristo Botev nr. 25A

Pentru mai multe detalii, accesati urmatorul link: https://miadora.md/oferta-corporate.pdf

*Acest articol este un produs comercial.