O profesoara de la liceul “Anton Cehov” din capitala a fost surprinsa in timpul orelor online cum fumeaza. Incidentul a avut loc ieri, iar astazi directoarea institutiei spune ca aceasta va fi sanctionata. 

Publicat:20.04.2021, 16:27

Valentina BERDAN, DIRECTOAREA LICEULUI TEORETIC “ANTON CEHOV”: “Deja a fost desfasurat consiliul de etica, astazi, la prima ora. Doamna va fi sanctionata. Astazi desfasuram si un consiliu cu toti profesorii unde inca o data vom vorbi despre etica profesionala. Chiar daca desfasuram orele online, trebuie sa fim foarte atenti cum lucram cu tehnologiile informationale. Orice s-ar intampla, nu este binevenit sa promovam asa ceva in randul copiilor.”

Potrivit directoarei, profesoara de geografie avea lectii cu elevii claselor a 10-a si nu stia ca in acel moment camera era conectata. Este prima abatere a invatatoarei, spune conducerea institutiei, mentionand ca este un specialist cu o experienta mare de lucru. De luni doar elevii claselor primare, cei din a cincea si absolventii au revenit in banci. Ceilalti continua studiile de la distanta.