O punga uitata langa un scaun din fata Ministerului Afacerilor Interne, in care era un ceas si flori, a generat o interventie nemaivazuta pana acum in capitala. Oamenii legii au fost alertati dupa ce pachetul a fost vazut de un carabinier care patrula in zona. Cladirea a fost incercuita, iar cei de la Bomteh au detonat sacosa. Desi n-am prea vazut asa ceva pana acum, responsabilii de la MAI spun ca asa este procedura.

Publicat:03.06.2020, 15:56

Alina ZBANCA, CONSILIERUL MINISTRULUI DE INTERNE: „A fost necesara dezamorsarea acestui obiect pentru ca nu se stia sigur ce este acolo. Asta si presupune bubuitura care a avut loc. Nu a fost un obiect explozibil acolo.”

Asa au explicat responsabilii de la Ministerul de interne bubuitura din centrul capitalei. Institutia a fost incercuita de politisti dupa ce un carabinier a vazut langa un scaun de pe aleea din fata acesteia un pachet in care era un ceas de perete si flori. Toata interventia a aratat mai mult ca un show care i-a speriat pe cei din apropiere. 

Traficul a fost perturbat, iar in zona s-au format ambuteiaje kilometrice. Responsabilii de la politie nu ne-au raspuns deocamdata. Acum doua zile, o alerta cu bomba a fost la ambasada Rusiei la Chisinau. Politistii au gasit o geanta cu haine, insa nici vorba de o asemenea operatiune de detonare.