O ucraineanca a fost retinuta la punctul de trecere Tudora, dupa ce a incercat sa intre pe teritoriul Republicii Moldova cu un pachet cu 2 kg de droguri lipite de corpul sau. Angajatii PCCOCS au solicitat, astazi, la Judecatoria Chisinau aplicarea arestului preventiv pana la stabilirea tuturor circumstantelor.

Publicat:14.05.2022, 11:31

Potrivit politiei de frontiera, totul s-a intamplat ieri, la punctul de trecere Tudora. Femeia incercand sa intre pe teritoriul Republicii Moldova a fost supusa verificarii suplimentare.

In rezultat, a fost depistat un pachet cu substanta solida granulata, asemanatoare dupa culoare si miros cu substanta narcotica de tip PVP. Pachetul era dosit sub o centura medicala, care era lipit pe corpul femei.

Totodata, angajatii PCCOCS au solicitat, astazi, la Judecatoria Chisinau, sediul Ciocana, aplicarea arestului preventiv pana la stabilirea tuturor circumstantelor.

Astfel, urmeaza ca magistratii sa se pronunte cu privire la solicitarea procurorilor.

Pe Telegram-ul Pro TV Chisinau gasiti imaginile, dar si stirile momentului din Moldova si din intreaga lume! Fii reporter Pro TV. Daca ai surprins imagini care pot deveni o stire, ni le poti trimite pe Viber, Whatsapp sau Telegram la numarul 079400508.