Reparam, apoi... reabilitam. Pe strada Albisoara se intervine din nou, la jumatate de an de cand s-au incheiat lucrarile. Mai multe portiuni au fost frezate acum cateva zile, dar asfalt inca nu a fost turnat. Ion ceban, care declara anterior ca strada va fi reparata calitativ, spune ca primaria nu va achita nimic pentru remedierea fisurilor.

Publicat:10.06.2021, 23:09

Liubov PLAMADEALA, REPORTER PRO TV:“La doar jumatate de an de cand a fost turnat asfaltul pe strada Albisoara, pe aceasta portiune au loc noi lucrari de reabilitare. Vedem aici ca asfaltul a fost frezat si lasat deocamdata asa. Niciun muncitor nu am gasit astazi in preajma, asa ca din cate se pare lucrarile vor mai dura.”

Strada a fost frezata pe bucati, acolo unde au aparut gropi. Astfel pe 3 mii de metri patrati de drum va fi turnat asfalt nou.

“Sa intelegem ca aici a fost reparat deja? Nu e bine deloc.”

“Sunt bani cheltuiti si furati.”

“-Eu cred ca ei nu s-au inteles intre ei. A trecut jumatate de an, dar ei deja asa o portiune frezeaza. 

- De ce? 

- Fiindca au facut de mantuiala.”

Asfaltul va fi turnat atunci cand va permite timpul, spun autoritatile locale. Astazi responsabilii companiei care s-a ocupat de lucrari nu ne-au raspuns la telefon pentru a explica de ce au aparut aceste probleme. Intr-o postare pe facebook Ion Ceban, care spunea anterior ca strada va fi reparata calitativ, 

Ion CEBAN, PRIMARUL CAPITALEI:“Primaria nu suporta cheltuieli pentru lucrarile efectuate, acestea sunt executate din banii antreprenorului. In respectarea obligatiunilor contractului, antreprenorul a demarat lucrarile de remediere a neconformitatilor depistate.”

a scris ca primaria nu va suporta cheltuieli pentru aceste noi lucrari.
 

In pragul campaniei electorale pentru prezidentiale, Ceban s-a laudat ca incepe reparatia strazii Albisoara, care a fost data in exploatare cu o intarziere de doua luni. Pentru proiect s-au cheltuit circa 120 de milioane de lei, bani alocati de Guvern si de primarie.