Pe timp de pandemie, socialistii vor organiza un mars in Chisinau. Solicitarea a fost depusa de consilierul socialist Victor Poleacov, ne-au comunicat reprezentantii primariei.

Publicat:11.11.2020, 13:22

"Este o solicitare venita din partea unui consilier muncipal PSRM pentru desfasurarea unui mars pentru vineri din scuarul Academiei de Stiinte pana la Teatrul de Opera si Balet", ne-a declarat Vasile Pascari, specialist principal.

In contextul in care capitala se mentine in alerta epidemiologica "Cod Rosu", Vasile Pascari ne-a spus ca la mars se preconizeaza sa participe grupuri mici de oameni, pana la 50 de persoane, asa cum prevede hotararea CNESP.

Totodata, acesta a mentionat ca consilierul socialist Victor Poleacov a depus solicitarea ca persoana fizica.

Contactati de Pro TV, reprezentantii PSRM nu ne-au raspuns la telefon pentru a ne oferi detalii.

In aceasta dimineata, simpatizantii lui Igor Dodon au pornit intr-un mars automobilistic prin raionul Sangerei si la Glodeni. Totodata, un eveniment similar a fost programat si in raionul Rascani.

Iar pentru vineri, socialistii pregatesc un mars  prin Chisinau, la care vor participa 20 de mii de oameni. Oamenii sunt telefonati si invitati pentru a marsalui pe strazile din capitala in sustinerea lui Dodon. 

Citeste si :  Mars automobilistic in sustinerea lui Igor Dodon. Unii participanti recunosc ca au fost platiti - GALERIE FOTO