Cu suportul Departamentului pentru Relatia cu Republica Moldova, peste 2 mii de carti vor fi donate catorva institutii de invatamant si biblioteci din tara noastra. 

Publicat:20.03.2023, 12:33

„Acordurile de parteneriat realizate de catre Departamentul pentru Relatia cu Republica Moldova cu Biblioteca Judeteana ASTRA Sibiu si cu Muzeul National Brukenthal Sibiu incep sa dea roade. Astfel, cele trei institutii sustin donatia a peste 2.000 de carti, vernisajul „Ambalaj pentru suflet”, al artistei Suzana Fantanariu si expozitia „Artisti romani de pe manapond””, scriu responsabilii departamentului.

Cartile vor fi donate catre Biblioteca Nationala pentru Copii „Ion Creanga” din Chisinau, Biblioteca Publica Raionala „Ion Druta” din Donduseni, Biblioteca Oraseneasca Centrala „Vasile Coroban” din satul Camenca, raionul Glodeni, Facultatea de Arte Plastice si Design, din cadrul Universitatii Pedagogice de Stat „Ion Creanga” si Muzeul National de Arta al Moldovei din Chisinau.

Aceste actiuni fac parte din strategia DRRM de sustinere a culturii romanesti si a lecturii in limba romana in Republica Moldova.

Pe Telegram-ul  Pro TV Chisinau  gasiti imaginile, dar si stirile momentului din Moldova si din intreaga lume! Fii reporter Pro TV. Daca ai surprins imagini care pot deveni o stire, ni le poti trimite pe Viber, Whatsapp sau Telegram la numarul 079400508.