Pretorul sectorului Botanica a fost lasat fara salariu pentru o luna. Asta fiindca a admis mai multe nereguli in sector, sustine primarul. In replica, acesta spune ca nu merita o astfel de pedeapsa. Cu doar jumatate de suma se va alege si pretorul sectorului Buiucani, care a refuzat sa comenteze decizia.  

Publicat:03.08.2020, 17:45

Cu o avertizare s-a ales si pretorul sectorului Centru. Iar daca lucrurile nu se vor schimba acestia risca sa fie demisi din functie.  

Boris PREPELITA, PRETORUL SECTORULUI BOTANICA: “Eu merit, dar nu cred ca e normal ce a spus. Este decizia dumnealui, trebuie sa ma conformez.”

Mustrarea ar veni dupa ce pretorul ar fi admis mai multe nereguli in parcul Valea Trandafirilor si tot ar fi pasat vina de la o persoana la alta, a scris intr-o postare pe facebook, Ion Ceban. In replica, Boris Prepelita, spune ca s-a conformat in totalitate deciziilor primarului general.

Boris PREPELITA, PRETORUL SECTORULUI BOTANICA: “Gheretele nu au fost instalate mai multe decat trebuie. Pur si simplu, a aparut o ghereta care avea schema de amplasare eliberata in iunie si dorea sa o instaleze. De la asta s-a pornit. Apoi, dumnealui a decis ca trebuie sa fie 11 gherete, ne-am conformat. Ne-am dus si am evacuat.”

Iar Vadim Branzaniuc, s-a ales cu neachitarea a jumatate de salariu. Asta fiidca in parcurile din sectorul Buiucani se parcheaza masini.  

Vadim BRINZANIUC, PRETORUL SECTORULUI BUIUCANI: “Nu am nicio reactie.”