Primaria Municipiului Chisinau informeaza ca in prezent, toate serviciile municipale se afla in teren pentru inlaturarea consecintelor avariilor provocate de vantul puternic.

Publicat:28.03.2023, 13:50

„Rugam sa nu parcati masinile sub copaci, sa iesiti afara doar in caz de necesitate si sa supravegheati copiii”, scriu responsabilii Primariei capitalei. 

Totodata, cetatenii sunt indemnati sa raporteze cazurile problematice la Dispeceratul Central Municipal, tel. 022 22-22-67 sau 022 22-26-04.

Astazi, mai multi copaci s-au prabusit din cauza vantului puternic in toata tara. Au fost deteriorate acoperisuri, automobile si fire electrice, iar unele drumuri nationale au fost blocate din cauza copacilor doborati la pamant. Unele automobile au fost strivite de crengile unui copac din cauza vantului puternic. 

Ieri, Servciul Hidrometeorologic de Stat a emis cod galben de schimbare brusca a vremii pe intreg teritoriul tarii, valabil pana astazi, ora 18:00. Vantul prezenta rafale de pana la 18-23 m/s, iar temperatura medie zilnica a aerului a scazut cu 5-7 grade Celsius. 

Citeste si: Un copac, doborat in mijlocul drumului a blocat circulatia pe o strada din capitala, iar crengile care cad pe trotuare - devin un adevarat pericol pentru pietoni - FOTO/ VIDEO

Citeste si: Un automobil, grav avariat dupa ce mai multe crengi mari si grele au cazut peste el, in capitala - FOTO/VIDEO

Pe Telegram-ul  Pro TV Chisinau  gasiti imaginile, dar si stirile momentului din Moldova si din intreaga lume! Fii reporter Pro TV. Daca ai surprins imagini care pot deveni o stire, ni le poti trimite pe Viber, Whatsapp sau Telegram la numarul 079400508.