Primarul capitalei, Ion Ceban, a venit cu unele explicatii, dupa ce ieri, a fost surprins la bordul unui avion impreuna cu familia sa. Idilul capitalei a spus ca a plecat peste hotare pentru a-si insoti copiii la un concurs international de dans. 

Ultimul update: 25.05.2022, 09:10 Publicat:25.05.2022, 08:52

„Multi dintre cei care vor citi mesajul, sunt parinti si ma vor intelege. Astazi, impreuna cu familia si alaturi de alti parinti din Chisinau insotim copiii nostri peste hotare unde participa la un concurs international de dans. Nu am putut rata aceasta ocazie, plus ca in cateva zile Ilinca este omagiata. Nu credeam ca ipocrizia unora va ajunge pana in asa stare si toti „prietenii” vor posta fotografii, filmari si tot felul de inventii”, a scris Ion Ceban intr-o postare pe retelele de socializare. 

Totodata, primarul capitalei a adaugat ca a anuntat acum o sapataman ca a decis sa plece cu familia pentru cateva zile, iar la finele saptamanii acesta va merge in Franta, in orasul Grenoble, unde se va intalni cu mai multi primari. 

Ieri seara, primarul capitalei, Ion Ceban a fost surprins in timp ce calatorea cu avionul alaturi de familia sa. Aeronava ar fi zburat de pe aeroportul din Iasi spre Treviso, Italia.

Pe Telegram-ul Pro TV Chisinau gasiti imaginile, dar si stirile momentului din Moldova si din intreaga lume! Fii reporter Pro TV. Daca ai surprins imagini care pot deveni o stire, ni le poti trimite pe Viber, Whatsapp sau Telegram la numarul 079400508.