Dupa ce a fost stropit cu verde de briliant, vicepresedintele raionului Sangerei a fost internata in spitalul raional. Aflat in supravegherea medicilor, Tutunaru a spus ca ar fi posibila o transferare a sa la o clinica republicana pentru recuperarea vederii afectate. 

Publicat:08.04.2021, 11:01

„Invinuirile la adresa mea au fost ca nu trebuia sa ma vaccinez, ca fiind vicepresedinte al raionului. Prin aceasta functie, sunt responsabil de domeniul medicinei, educatiei si asistentei sociale. Primii dupa program se vaccineaza medicii, asistentii sociali si pedagogii. Eu am tangente directe cu toate aceste domenii si oameni care activeaza in sistem. Daca cineva considera ca nu trebuia sa ma vaccinez, este parerea lor”, a spus vicepresedintele Tudor Tutunaru pentru revista locala, Ecoul Nostru.

Dupa incident, l-am contactat si noi pe Tudor Tutunaru, insa, nu ne-a raspuns la telefon.

Citeste si :  Momentul in care membrii partidului pe care il conduce Gheorghe Cavcaliuc il stropesc cu verde de briliant pe vicepresedintele raionului Sangerei: "Magar si idiot. A indraznit sa se vaccineze cu vaccin Pfizer". Reactia PPDA  - VIDEO

Acum doua zile, vicepresedintele raionului Sangerei a fost stropit cu verde de briliant. In felul acesta cativa membri ai partidului condus de Gheorghe Cavcaliuc i-au cerut socoteala pentru ca s-a vaccinat de rand cu medicii. Tudor Tutunaru s-a ales cu arsuri la ambii ochi.

In urma acestui incident Procuratura a pornit doua cauze penale, pentru “huliganism” si “chemarea la savarsirea actelor de violenta impotriva persoanelor”, iar presedintele organizatiei teritoriale a formatiunii PACE a fost retinut. Potrivit oamenilor legii, cei care vor fi gasiti vinovati risca amenda sau inchisoare de pana la cinci ani. Ieri, si sediul partidului PACE a fost stropit cu verde de briliant de catre liderul partidului Democratia Acasa.

Citeste si :  Vicepresedintele raionului Sangerei este la spital dupa ce a fost stropit cu verde de briliant. Tudor Tutunaru s-a ales cu arsuri la ambii ochi - VIDEO