Agentia Servicii Publice a deschis doua noi locatii in Chisinau, unde candidatii vor putea sustine examenul auto pentru proba practica, categoria B. O locatie este in sectorul Sculeni, iar alta in sectorul Riscani. 

Publicat:12.02.2024, 16:18

Potrivit Agentiei Servicii Publice, acestea sunt amplasate in incinta sectiilor de inmatriculare auto de pe strada Calea Iesilor 14 si strada Academician Sergiu Radautanu, 1.  

„La etapa de pilotare a proiectului, cetatenii vor avea posibilitatea sa-si selecteze locatia de unde prefera sa se porneasca la proba practica pentru obtinerea permisului de conducere. Ulterior, candidatii vor fi distribuiti aleatoriu de catre sistem la unul dintre cele trei centre de preluare a persoanelor pentru proba practica”, se arata in comunicatul institutiei.

Totodata, candidatii care au sustinut examenul si doresc sa-si perfecteze pe loc un permis de conducere provizoriu, o pot face in orice centru multifunctional al ASP, fara o programare prealabila. 

Mai mult, institutia a informat astazi in cadrul evenimentului public ca acum candidatii pot depune contestatie online, doar accesand site-ul Agentiei Servicii Publice.

Pe Telegram-ul  Pro TV Chisinau  gasiti imaginile, dar si stirile momentului din Moldova si din intreaga lume! Fii reporter Pro TV. Daca ai surprins imagini care pot deveni o stire, ni le poti trimite pe Viber, Whatsapp sau Telegram la numarul 079400508.